16.04.2024 | 14:31
RO RU EN

News

CNAJGS anunță concurs de achiziţionare a serviciilor de editare şi tipărir

În cadrul proiectului “O calitate mai bună a asistenței juridice garantate de stat prestate copiilor”, implementat de către Consiliul Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat, în parteneriat cu reprezentanța UNICEF în Moldova, a fost elaborat curriculum de instruire continuă a avocaţilor care acordă asistenţă juridică garantată de stat copiilor victime sau martori ai infracţiunii, precum şi instrumentele de evaluare a calității asistenței juridice garantate de stat prestate de către avocați în cauzele penale ce implică copii.

Astfel, documentele urmează a fi printate pentru distribuire avocaților care acordă asistență juridică garantată de stat, în următoarea cantitate:

• Curriculum de instruire continuă a avocaţilor care acordă asistenţă juridică garantată de stat copiilor victime sau martori ai infracţiunii – aprox. 9 pagini – 100 exemplare;

• Instrumentele de evaluare a calității asistenței juridice garantate de stat prestate de către avocați în cauzele penale ce implică copii – aprox. 18 pagini – 250 exemplare.

Serviciile de editare şi tipărire vor include:

 Redactarea lingvistică, tehnică şi de specialitate a textelor (redactări a 2 lucrări);

 Prezentarea a 4 variante de machetă a textului;

 Design, prezentarea a 5 variante de copertă;

 Machetare;

 Prepress;

 Prezentarea unei probe tipărită la maşina offset;

 Prezentarea unui exemplar tipărit la maşina offset pentru aprobarea finală în tipar;

 Transportare la oficiul comandatarului.

Termenul de executare a lucrărilor: 31 martie 2015.

Doritorii de a participa la concurs sunt rugaţi să depună oferta la adresa de e-mail:aparat@cnajgs.md sau la sediul Aparatului administrativ al CNAJGS (mun. Chișinău, str. A. Russo nr.1, bl. A, bir. 94) până la ora 10.00 pe data de 16.03.2015


Caiet_de_sarcini_.pdf