19.04.2024 | 04:55
RO RU EN

News

CNAJGS anunță concurs de selectare a serviciilor de reuniuni și conferințe organizate la hotel

În cadrul proiectului “Consolidarea mecanismului de asigurare a calității asistenței juridice garantate de stat prestate copiilor ” implementat de către Consiliul Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat, în parteneriat cu Reprezentanța UNICEF în Moldova, urmează a fi desfășurat un eveniment de lansare a proiectului.

În acest sens, este anunțat concurs în vederea selectării agentului economic pentru prestarea serviciilor în vederea asigurării bunei desfășurări a evenimentului în mun. Chișinău, după cum urmează :

  1. Sala de conferință disponibilă, cu o capacitate de maxim 25 persoane, pentru desfășurarea evenimentului de lansare cu durata 5 ore, cu dotarea tehnicii necesare, după cum urmează: proiector, ecran pentru proiector, laptop.

  2. Asigurarea cu 1 pauză de cafea şi 1 prânz pentru 25 persoane.

Documentele ce constituie oferta:

Oferta financiară în lei moldovenești, după cum urmează:

• Costul pentru arenda sălii pentru 5 ore;
• Costul per persoană pentru o pauză de cafea şi un prânz.

Documentele urmează a fi prezentate până la data de 21 noiembrie 2016, ora 10.00 la sediul Consiliului Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat pe adresa: mun. Chişinău, str. Alecu Russo, nr. 1, bl. A, etaj. 9, bir. 94. ori la adresa de e-mail: aparat@cnajgs.md

Ofertele întârziate vor fi respinse.

Vezi detalii în Invitația de participare.


Invitație_de_participare.PDF