19.04.2024 | 05:56
RO RU EN

News

CNAJGS anunță concurs de selectare a unui expert în vederea susținerii Grupului de lucru cu privire la evaluarea mecanismului de acordare a asistenței juridice de urgență

În cadrul sistemului de asistență juridică garantată de stat prin Hotărârea CNAJGS nr. 3 din 24 februarie 2015 a fost constituit grupul de lucru pentru evaluarea mecanismului de acordare a asistenței juridice de urgență.

Scopul constituirii Grupului de lucru este constatarea deficienților în cadrul procesului de acordare a asistenței juridice de urgență cu identificarea soluțiilor necesare pentru îmbunătăţirea mecanismului dat, formularea de propuneri în ceea ce priveşte îmbunătăţirea mecanismului etc.

În acest context, CNAJGS anunță concurs de selectare a unui expert care va susține Grupul de lucru în procesul de evaluare a mecanismului de acordare a asistenței juridice garantate e stat.

Astfel, pentru concursul anunțat de către CNAJGS, urmează a depune dosarul persoanele interesate. Documentele ce constituie oferta:

a) CV-ul;

b) Scrisoare de intenție (Ofertantul va explica de ce este cel mai bun pentru a fi selectat);

c) Copia buletinului de identitate/Certificatului de înregistrare/Alt document confirmativ al înregistrării persoanei juridice;

d) Diploma de studii;

e) Dovezi documentare ce atestă faptul că serviciile prestate anterior se conformează condițiilor similare de prestare; se acceptă link-uri web unde pot fi vizualizate studiile/analizele la elaborarea cărora a participat (pe parcursul ultimilor 5 ani de activitate);

f) Oferta financiară pentru susținerea grupului de lucru, în lei moldovenești.

Documentele urmează a fi prezentate până la ora 09.00 pe data de 30.09.2015 la sediul Consiliului Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat pe adresa: mun. Chişinău, str. Alecu Russo, nr. 1, bl. A, etaj. 9, bir. 94. ori la adresa de e-mail: aparat@cnajgs.md.


Caiet_de_sarcini_selectare_expert_AJU.doc