25.04.2024 | 16:28
RO RU EN

News

Concurs de selectare a Companiei IT în vederea actualizării și îmbunătățirii Sistemului informațional de evidență automatizată a datelor statistice cu privire la asistența juridică garantată de stat

În cadrul proiectului “Consolidarea mecanismului de asigurare a calității asistenței juridice garantate de stat prestate copiilor”, implementat de către Consiliul Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat, în parteneriat cu reprezentanța UNICEF în Moldova, urmează a fi actualizat și îmbunătățit Sistemul informațional de evidență automatizată a datelor statistice cu privire la asistența juridică garantată de stat.

În acest sens, urmează a fi selectată o companie IT, care va actualiza și îmbunătăți Softul în baza termenilor tehnici elaborați de către expert și înserați în caietul de sarcini anexat.

Documentele ce constituie oferta:

a) Oferta tehnică
b) Copia certificatului de înregistrare
c) Copia extrasului din registrul de stat al persoanelor juridice
d) Copia licenței sau autorizației pentru activitatea permisă
e) Oferta financiară.

Dacă oricare dintre aceste documente sau informații lipsesc, oferta va fi respinsă.

Documentele urmează a fi prezentate până la ora 10.00 pe data de 31 octombrie 2016 la sediul Consiliului Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat pe adresa: mun. Chişinău, str. Alecu Russo, nr. 1, bl. A, etaj. 9, bir. 94. ori la adresa de e-mail: aparat@cnajgs.md.

Ofertele întârziate vor fi respinse.

Vezi detalii în Invitația de participare.


invitatie_participare_compania_IT.PDF

Caiet_de_sarcini.docx