25.04.2024 | 14:08
RO RU EN

News

Concurs de selectare a Companiei IT în vederea actualizării și îmbunătățirii Sistemului informațional de evidență automatizată a datelor statistice cu privire la asistența juridică garantată de stat

În cadrul proiectului “Consolidarea mecanismului de asigurare a calității asistenței juridice garantate de stat prestate copiilor”, implementat de către Consiliul Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat, în parteneriat cu reprezentanța UNICEF în Moldova, urmează a fi actualizat și îmbunătățit Sistemul informațional de evidență automatizată a datelor statistice cu privire la asistența juridică garantată de stat.

În acest sens, urmează a fi selectată o companie IT, care va actualiza și îmbunătăți SOFT-ul în baza termenilor tehnici elaborați de către expert și înserați în caietul de sarcini anexat.

Documentele ce constituie oferta:

a) Oferta tehnică;
b) Copia certificatului de înregistrare;
c) Copia extrasului din registrul de stat al persoanelor juridice;
d) Copia licenței sau autorizației pentru activitatea permisă;
e) Oferta financiară.

Dacă oricare dintre aceste documente sau informații lipsesc, oferta va fi respinsă.

Documentele urmează a fi prezentate până la ora 11.00 pe data de 11 noiembrie 2016 la sediul Consiliului Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat pe adresa: mun. Chişinău, str. Alecu Russo, nr. 1, bl. A, etaj. 9, bir. 94. ori la adresa de e-mail: aparat@cnajgs.md.

Ofertele întârziate vor fi respinse.

Vezi detalii în Invitația de participare.


invitatie_participare_compania_IT.PDF

Caiet_de_sarcini.docx