20.04.2024 | 16:42
RO RU EN

News

Ziua Avocatului în Republica Moldova

Stimaţi colegi,

Esenţa profesiei de avocat este independenţa, fiind un principiu fundamental de organizare și exercitare a profesiei care prinde contur fortifiant prin supunerea nu numai a legii ci şi statutului profesiei şi codului deontologic. Libertatea avocatului este reprezentată prin buna desfăşurare a activităţii sale şi înfăptuirea justiţiei echitabile şi corecte. Iar, ziua de 9 septembrie, reprezintă acel moment, când putem să ne bucurăm de reuşitele personale şi ale instituţiei pe care o reprezentăm.

Dragi colegi, cu ocazia Zilei Profesionale a Avocatului, am deosebita onoare şi satisfacţie ca prin acest mesaj, să Vă aduc sincerele felicitări şi urări de bine. Îmi exprim recunoştinţa pentru întreaga contribuţie pe care o aduceţi la buna organizare şi desfăşurare a activităţii şi imaginii avocatului, precum şi la asigurarea unui statut în rândul făptuitorilor de justiţie.

Vă îndemn în continuare să daţi dovadă de înaltă capacitate de muncă, responsabilitate excepţională în misiunea profesională deloc uşoară în zilele noastre.

Îmi doresc să avem o bună conclucrare profesională şi în continuare, fapt care ne uneşte prin obiectivate, perseverenţă şi corectitudine.

Cu ocazia Zilei Profesionale a Avocatului - Vă doresc succes, să aveți parte de mari realizări profesionale, iar eforturile Dumneavoastră să fie susţinute şi apreciate!

Cu profund respect şi stimă,

Avocat,
Președintele CNAJGS
Emanoil Ploșniță