20.04.2024 | 01:14
RO RU EN

Новости

Institutul de Reforme Penale lansează seminare online pentru avocații care oferă asistență juridică garantată de stat

Institutul de Reforme Penale vine cu inițiativa de a organiza un ciclu de seminare, de instruire pentru avocații care acordă asistență juridică garantată de stat.

Seminarele vizează problemele practice ce țin de probatoriul penal, excepția de neconstituționalitate, și pedepsele aplicate minorilor.

Se preconizează ca seminarele să se desfășoare în perioada septembrie – noiembrie 2021 la orele 14:00-16:00 (2 ore), în format online.

Formatorii - Igor Dolea, dr.hab.prof.univ și Dorin Popescu, dr. în drept, conf.univ.

Numărul limită de participanți la fiecare seminar este de 20 de persoane.

Data concretă a seminarului se va stabili, de fiecare dată, în funcție de formarea grupei.

IRP poate asigura desfășurarea numărului necesar de seminare pentru toți avocații care vor aplica.

Avocații care doresc să participe, trebuie să se înregistreze la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2BHkPpGizxDf0gaIN_wLwX6dGo1tNwOEuGFqGKYtgXLvn1Q/viewform?usp=sf_link

Suplimentar puteți consulta anunțul de pe pagina web a Institutului de Reforme Penale, disponibil aici.

Ținem să menționăm că, seminarele vor fi recunoscute ca activități de formare continuă pentru avocați, respectiv: probatoriul penal (4 ore - două zile); excepția de neconstituționalitate (2 ore - o zi); pedepsele aplicate minorilor (2 ore - o zi).

Pentru întrebări suplimentare sau concretizări, poate fi contactă Iuliana Cozma, coordonatoare de proiect IRP, la e-mailul: iulianaczm@gmail.com sau la telefonul 079611974.