16.04.2024 | 19:37
RO RU EN

Новости

Training on-line "Protecția persoanelor cu dizabilități împotriva violenței în familie"

Asociația Obștească “Centrul pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități” (CDPD) invită parajuriștii, avocații, avocați stagiari și reprezentanți ai ONG-urilor la training în domeniul drepturilor persoanelor cu dizabilități, care va avea loc la data de 24 noiembrie 2020, ora 14.00. Trainingul va dura 2 ore astronomice (120 minute).

Trainingul va avea loc online, utilizând platforma Zoom. Pentru a participa, aveți nevoie de acces la Internet și un dispozitiv cu microfon și cameră video (laptop, smartphone).

Doritorii de a participa la training sunt rugați să completeze formularul de participare, care poate fi accesat la următorul link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeW8kX-MkUh0CEaFTC4e6I-zwpp36ji-ATeLUH8UCwRMRu03g/viewform

Formularul conține întrebări simple și scurte, iar completarea lui durează până la o minută.

Termenul-limită pentru înscrierea la training – 16 noiembrie 2020.

La training poate participa un număr nelimitat de persoane, dar nu mai puțin de 15 persoane. În cazul în care se înscrie un număr insuficient de persoane, CDPD își rezervă dreptul de transfera desfășurarea trainingului pentru o altă data, cu informarea prealabilă a participanților înregistrați cu cel puțin 1 zi înainte de data trainingului.

Pentru informații suplimentare, apelați 079989098 – Elena Stajila, coordonatoare de proiect. E-mail: elena.stajila@cdpd.md

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului “Sprijinirea persoanelor cu dizabilități în accesul la justiție”, finanțat de Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Democrație, Drepturile mului și Munca, implementat de Millennium DPI Partners.“