20.04.2024 | 14:57
RO RU EN

Noutăți

Conferinţa Internaţională "Calitatea asistenței juridice garantate de stat"

În perioada 12-13 decembrie 2014, la Kiev, Ucraina a avut loc Conferinţa Internaţională “Calitatea asistenței juridice garantate de stat”. Scopul conferinței a constituit analiza realizărilor, riscurilor și perspectivelor cooperării în vederea asigurării efective a asistenței juridice pentru toate persoanele care au nevoie de acest tip de asistență.

Consiliul Naţional pentru Asistenţa Juridică Garantată de Stat din Republica Moldova a fost reprezentat de către Preşedintele Consiliului, Dl Victor ZAHARIA.

La eveniment au participat : Reprezentantul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului, judecători ai Curții Supreme de Justiție a Ucrainei, reprezentanți ai Procuraturii Generale și Ministerului Afacerilor Interne ai Ucrainei, conducerea Asociației Naționale a Avocaților din Ucraina, reprezentanții Fondului Internațional “Renașterea”, manageri din cadrul sistemelor de Asistență Juridică Garantată de Stat din SUA, Canada, Republica Moldova și Olanda, precum și reprezentanți ai proiectelor internaționale în domeniul drepturilor omului și a justiției penale.

Scopul conferinței a constituit analiza realizărilor, riscurilor și perspectivelor cooperării în vederea asigurării efective a asistenței juridice pentru toate persoanele care au nevoie de acest tip de asistență.

Pentru a vizualiza fotografii de la eveniment accesaţi link-ul: http://businesslife.today/events/konferentsiya-kachestvo-besplatnoj-pravovoj-pomoshhi/