28.04.2024 | 17:06
RO RU EN

Noutăți

Curs de instruire pentru avocați care acordă asistență juridică garantată de stat "Implementarea bunelor practici de apărare a persoanelor cu dizabilități"

Misiunea Norvegiană de Experți pentru Promovarea Supremației Legii în Moldova (NORLAM), în colaborare cu Consiliul Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat organizează cursul de instruire pentru avocați care acordă asistență juridică garantată de stat, cu tematica “Implementarea bunelor practici de apărare a persoanelor cu dizabilități”.

Cursul de instruire se va desfășura la data de 05 decembrie 2016 în incinta oficiului Misiunii NORLAM (mun. Chișinău, str. V. Alecsandri, 50 ).

Sunt încurajați să participe avocații specializați în acordarea asistenței juridice garantate de stat persoanelor cu dizabilități.

Pentru participarea la cursurile de instruire, avocații care acordă asistență juridică garantată de stat se pot înscrie în prealabil, până la data de 28 noiembrie 2016.

Persoana de contact: Victoria Virschi, consilier, Aparatul administrativ al CNAJGS, e-mail: vvirschi@cnajgs.md, tel: 069692558.