28.03.2024 | 22:01
RO RU EN

Noutăți

Curs de instruire pentru avocați "Discriminarea pe criteriu de sănătate mintală"

Programul comun al Conisliului Europei și Uniunii Europene “Consolidarea capacității avocaților și activiștilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan național a Convenției Europene pentru Drepturile Omului și a Cartei Sociale (Revizuite)” organizează un curs de instruire pe tema “Discriminarea pe criteriu de sănătate mintală”

Cursul de instruire va avea loc pe data de 9 iulie curent în Sala Europeană a Cantinei Cancelariei de Stat (mun. Chișinău, str. A. Mateevici, 79) începând cu ora 8:45 până la 17:15.

Persoanele interesate să participe la acest curs de instruire urmează să expedieze solicitarea de participare cu indicare activității pe care o desfășoară la adresa diana.cealic@coe.int pînă la 7 iulie 2014. Avem rugămintea ca în cazul imposibilității de prezentare la cursul de instruire confirmat să ne anunțați cu suficient timp în prealabil. Deasemenea, participanții sunt rugați să urmeze cursul de instruire integral. Persoanele care vor confirma dorința de a participa la cursul de instruire, dar nu vor veni, pe viitor nu vor fi acceptate să participe la alte activități din cadrul Programului Comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene. Persoanele care vor asista mai puțin de 7,5 ore la cursul de instruire, nu vor primi certificate de participare la cursul de instruire menționat mai sus.

Persoana de contact:
Diana CEALIC
Coordonator de Program în domeniul Drepturilor Omului

Email: diana.cealic@coe.int
Tel.: 0 22 888 907(27)
Mob.: 069 276 298

Agenda cursului de instruire o găsiți atașată la anunț.


Agenda_09_iulie_2014.docx