03.10.2022 | 04:18
RO RU EN

Noutăți

Curs de instruire pentru avocaţi şi activişti pentru drepturile omului

Curs de instruire pentru avocaţi şi activişti pentru drepturile omului

Programul Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene “Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)” organizează un curs de instruire pe tema : “Dreptul la educaţie-drept fundamental al omului. Accesul la educaţie al persoanelor cu dizabilități şi prevenirea discriminării”.

Cursul de instruire va avea loc pe data de 18 noiembrie curent la Summit Events, Sala Roșie (Chişinău, Tighina, 49/3) începând cu ora 8:45 până la 17:15.

Persoanele interesate să participe la acest curs de instruire urmează să expedieze solicitarea de participare cu indicarea activității pe care o desfășoară la adresa diana.cealic@coe.int până la 17 noiembrie 2014. Avem rugămintea ca în cazul imposibilității de prezentare la cursul de instruire confirmat să ne anunțați cu suficient timp în prealabil. Deasemenea, participanții sunt rugați să urmeze cursul de instruire integral. Persoanele care vor confirma dorința de a participa la cursul de instruire, dar nu vor veni, pe viitor nu vor fi acceptate să participe la alte activități din cadrul Programului Comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene. Persoanele care vor asista mai puțin de 7,5 ore la cursul de instruire, nu vor primi certificate de participare la cursul de instruire menționat mai sus.

Persoana de contact: Diana CEALIC, Tel.: 0 22 888 907, Mob.: 069 276 298, E-mail: diana.cealic@coe.int

Programul Comun privind Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)

Agenda cursului de instruire o găsiţi anexată.


Agenda_18_noiembrie_educatie_incluziva.doc