29.04.2024 | 13:03
RO RU EN

Noutăți

Cursuri de instruire în domeniul prevenirii și combaterii violenței în familie

Centrul de Drept al Femeilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat și Institutul Național al Justiției organizează cursuri de instruire mixte cu tematica “Implementarea legislației Republicii Moldova cu privire la prevenirea și combaterea violenței în familie” și “Implementarea legislației Republicii Moldova cu privire la prevenirea și combaterea violenței în familie, particularitățile examinării cazurilor de abuz asupra copiilor”.

Cursurile de instruire au o durată de 16 ore și vor avea loc în cadrul Institutului Național al Justiției (mun. Chișinău, str. S.Lazo 1), după cum urmează:

  • 10-11 noiembrie 2016 - “Implementarea legislației Republicii Moldova cu privire la prevenirea și combaterea violenței în familie”;
  • 01-02 decembrie 2016 - “Implementarea legislației Republicii Moldova cu privire la prevenirea și combaterea violenței în familie, particularitățile examinării cazurilor de abuz asupra copiilor”;

La cursurile de instruire pot participa avocații care acordă asistență juridică garantată de stat, printr-o înregistrare prealabilă, până la data de 07 noiembrie 2016.

Persoana de contact: Victoria Virschi, consilier, Aparatul administrativ al CNAJGS, e-mail: vvirschi@cnajgs.md, tel: 069692558.