27.04.2024 | 18:50
RO RU EN

Noutăți

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Avocatului!

Stimați colegi Avocați,

Vă felicit cu ocazia Zilei Avocatului în Republica Moldova, pe care o sărbătorim la 09 septembrie în fiece an!

Faptul că Avocatului îi este dedicată această zi specială, dovedește, nu în ultimul rând, maturitatea și importanța profesiunii, dar și conștientizarea că ne dorim să sporim încrederea societății în imaginea și rolul Avocatului în Republica Moldova.

În această zi, ne exprimăm din nou aspirația că vom contribui fiecare și împreună cu multă pasiune și responsabilitate la dezvoltarea Avocaturii în Republica Moldova, iar prin solidaritatea noastră în realizarea scopurilor profesiunii, vom putea asigura și pentru generațile viitoare o Avocatură consolidată, cu un înalt nivel de profesionalism și verticalitate, cu o influiență corespunzătoare în sistemul justiției și statului de drept.

Dragi colegi Avocați,

Cu acest prilej frumos, în numele Baroului Avocaților din Chișinău și al meu personal, vă doresc multă sănătate și rezistență în exercitarea profesiei demne și responsabile de Avocat! Să vă bucurați de independență profesională și economică, să prosperați profesional și personal!

În această frumoasă zi, să ne reînnoim forțele, speranța și încrederea că numai împreună, prin colaborare şi dialog, vom putea construi o Avocatură mai bună şi vom putea ajuta la dezvoltarea unei societăți mai bune!

La mulți ani, Domnilor Avocați!

Cu profund respect și considerațiune,
Avocat Emanoil Ploșnița,
Președintele CNAJGS