28.03.2024 | 19:10
RO RU EN

Noutăți

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei avocatului!

Stimați colegi Avocați,

Astăzi este un prilej deosebit și mă simt onorat să Vă aduc tuturor sincere felicitări cu ocazia zilei profesionale. Vreau să Vă felicit cu succesele Dvs și să Vă urez curaj pentru atingerea noilor înălțimi pe care Vi le-ați propus.

Efortul depus, precum și munca zilnică a fiecăruia dintre Dvs, dovedește că profesia noastră este una deloc ușoară, dar ramâne pe măsură interesantă și demnă de respect. Luptăm împreună ca această profesie să fie respectată de societate, astfel, datorită colegilor cu experiență și profesioniști, tinerii specialiști care ni se alătură constant, ne ajută să ducem prin ani cu mândrie numele de avocat, infruntând greutățile profesiei și împărtășind satisfacția reușitelor.

Sunt sigur, fiecare avocat are momente de mândrie, dezamăgire, bucurii sau frustrări, reieșite din activitatea pe care o desfășoară, dar toate astea nu fac altceva, decât să ne călească voința și să ne dea siguranța, că devenim mai buni de la an Ia an. Eu Vă urez un an plin de reușite, cu urcușuri, dar și cu mici greutăți, care au rolul de a Vă demonstra încă o dată că sunteți mai buni decât ați fost ieri.

Succesele Dvs depind de capacitățile, zelul și devotamentul cu care ați pornit pe calea acestei minunate, complicate și interesante profesii.

Vă urez succese zilnice, fie și mici, dar care vor fi importante când veți face totalurile reușitelor Dvs !

Vă urez sănătate, care este responsabilă pentru realizarea reușitelor Dvs!

Vd urez unitate și devotoment colegial!

Vă urez un an bun și plin!

Cu profund respect,

Avocat,
Președintele CNAJGS,
Emanoil Ploșnța.


felicitare_CNAJGS__2_.PDF