29.03.2024 | 00:04
RO RU EN

Noutăți

Seminar tematic pentru avocaţi şi activişti pentru drepturile omului

Programul Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene “Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)” organizează un seminar tematic pe tema : “Discriminarea pe criteriu de sex/gen”.

Seminarul tematic va avea loc pe data de 19 mai curent la Hotelul Jazz, Sala Saxophone (Chişinău, Str. Vlaicu Pîrcălab, 72,) începând cu ora 9:00 până la 17:45.

Persoanele interesate să participe la acest seminar tematic urmează să expedieze solicitarea de participare cu indicare activității pe care o desfășoară la adresa diana.cealic@coe.int până la 17 mai 2015. Avem rugămintea ca în cazul imposibilității de prezentare la seminarul tematic confirmat să ne anunțați cu suficient timp în prealabil. Deasemenea, participanții sunt rugați să urmeze seminarul tematic integral. Persoanele care vor confirma dorința de a participa la seminarul tematic, dar nu vor veni, pe viitor nu vor fi acceptate să participe la alte activități din cadrul Programului Comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene. Persoanele care vor asista mai puțin de 7,5 ore la seminarul tematic, nu vor primi confirmarea de participare la seminarul tematic menționat mai sus.

Persoana de contact: Diana CEALIC, Tel.: 0 22 888 907, Mob.: 069 276 298, E-mail: diana.cealic@coe.int

Programul Comun privind Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)


Agenda_19_mai_2015_seminar_tematic.doc